STAND ALONE FEEDERS en FENCELINE FEEDERS

met drinknippels of automatische waterniveau (zonder drinknippels)

         

STALKO SA-A feeder
(Stand Alone-Automatic)
Vrijstaand in het hok
Géén drinknippels
RVS / kunststof

STALKO FL feeder
(Fenceline feeder)
Plaatsing in tussenwand
Met 2 drinknippels
RVS / kunststof

STALKO SA feeder
(Stand Alone feeder)
Vrijstaand in het hok
Met 4 drinknippels
RVS / kunststof

 

BIJZONDER GOEDE RESULTATEN  -  ZEER AANTREKKELIJK IN PRIJS

STALKO SA-A feeder (Stand Alone-Automatic)
De STALKO SA-A feeder is een groepsfeeder voor vrijstaande plaatsing in het midden van het hok, te monteren op de roostervloer of vaste vloer. Voor groepen tot 40 biggen van 6-45 kg resp. 40 vleesvarkens. Uitgevoerd met 8 vreetplaatsen rondom, géén drinknippels maar een automatisch waterniveau. De voordelen van de STALKO SA-A op een rijtje:

STALKO SA feeder (Stand Alone met nippels)

De STALKO SA feeder is een vrijstaande groepsfeeder voor gespeende biggen resp. vleesvarkens in groepen tot 40 stuks. Deze voederbak is geheel opgebouwd uit roestvrij stalen onderdelen in combinatie met kunststof. Dit draagt zorg voor een lange levensduur en een optimale hygiëne. De bak heeft nergens scherpe hoeken en een diervriendelijk ontwerp. In de bunker is een constructie voorzien die brugvorming van het voer voorkomt. Deze versie van de STALKO SA feeder is uitgevoerd met nippels en heeft 4 drinknippels / 8 vreetplaatsen rondom. Een uitgekiende diepe trog zorgt er voor dat er geen voer vermorst kan worden.

STALKO FL feeder (Fenceline)

De STALKO FL feeder is een groepsfeeder voor biggen resp. vleesvarkens, geschikt voor inbouw in de tussenwand. De Fenceline feeder is makkelijk te monteren in elk soort tussenwand. Voorzieningen hiervoor zijn reeds aangebracht. De constructie heeft nergens scherpe hoeken. De trog en de drinkdelen hebben mooi geronde kanten zodat er geen voer achterblijft en ze makkelijk te reinigen zijn. Links en rechts van de trog worden de aparte drinkgedeeltes afgeschermd door hoge tussenschotjes. De drinkdelen zijn voorzien van 2 drinknippels van hoge kwaliteit. Inhoud van de bunker bedraagt 90 liter.Reeds meer dan 46 jaar uw betrouwbare voederbakspecialistStalko